25.04

НОВИЙ РЕКОРД: 116 нових власників GEELY в Україні у березні

Офіційний дистриб’ютор бренду GEELY в Україні, компанія ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ», що входить до структури Корпорації «УКРАВТО» та власне бренд GEELY продовжує ставати все більш привабливим для своїх прихильників, про що свідчить рекордний рівень продажів у березні цього року.

116 щасливчиків стали власниками крутезних GEELY лише за один місяць!

Нагадаємо, що автомобілі GEELY актуального покоління представлені на ринку України з 2022 року. За цей час SUV став невід'ємною частиною автомобільного ландшафту нашої країни.

Вагомою перевагою компактних кросоверів є широкий вибір комплектацій та силових установок, що дозволяє підібрати оптимальний автомобіль виходячи з бюджету і потреб клієнта.

Сьогодні Вашій увазі пропонуємо сучасні моделі GEELY Coolray та GEELY Monjaro, кожна з яких має по дві комплектації. Новий чотирициліндровий двигун у моделі GEELY Coolray - LEISHEN POWER 1.5 TD, який вирізняється надійністю та довговічністю, працює в повній гармонії з коробкою передач 7DCT, забезпечуючи водієві розгін до 100 км/год за 7,6 сек і знижену витрату палива у змішаному циклі до 6,1 л/100 км (NEDC)**. GEELY Monjaro може пишатись Сучасним 4-циліндровим турбованим двигуном об'ємом 2.0 літра, він розвиває потужність до 238 к.с. і крутний момент до 350 Нм. - розроблений спільно шведськими та китайськими інженерами GEELY. Завдяки новим технологіям, розгін з місця становить до 100 км/год за 7,7 сек! За такого динамічного потенціалу двигун досить економічний - у змішаному циклі витрата пального становить 8,5 л/100 км (за циклом NEDC)**.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до будь-якого офіційного дилера GEELY в Україні. 

*Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні. З мобільних телефонів – згідно тарифів операторів зв’язку. Офіційна дилерська мережа ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" (офіційні дилери GEELY в Україні) діє на всій території України за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій.

**Наведені дані по витраті палива не є експлуатаційною нормою. Фактичні витрати палива конкретного автомобіля залежить від: дотримання умов експлуатації, зберігання, використання; дорожніх і погодних умов руху; регіону експлуатації; стилю керування;  інтенсивності та чисельності розгонів, кількості зупинок; ступеню завантаження автомобіля і розміщення пасажирів, вантажу; ступеню експлуатаційного навантаження автомобіля; ступеню та обсягу відкриття опускного скла; оснащення, комплектації, регулювання, налаштування і технічного стану автомобіля; роботи обладнання (компресора кондиціонера, склоочисника, електровентиляторів та ін.); змін внесених в конструкцію автомобіля і застосування не рекомендованих мастил, робочих рідин, палива.