11.06

Знайомство з новим поколінням Mercedes-Benz GLC і GLC Coupé

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) знайомить з новинками бренду після першого тест-драйву, який днями відбувся у Франкфурті.

Новий Mercedes-Benz GLC вражає своїм ефектним виглядом, інноваційними допоміжними системами, новою палітрою двигунів та мультимедійною системою MBUX - Mercedes-Benz User Experience новітнього покоління.

Зовнішність GLC стала більш спортивною, хромовані елементи використовуються від передньої до задньої частини кузова. Фронтальна частина позашляховика миттєво запам'ятовується світлодіодними фарами головного освітлення підвищеної потужності з «факелом» денних і стоянкових ходових вогнів. Вони використовуються на серійній основі. Також привертає до себе увагу решітка радіатора з подвійними ламелями, виконана в ромбовидному або опціонально «алмазному» стилі.
Інтер'єр відрізняється плавними поверхнями в поєднанні з чіткими лініями і пропорціями. Особливу увагу заслуговує оформлення приладової панелі та центральної консолі. Стандартна лінія виконання витримана в чорному кольорі. Для GLC Coupé в оформленні інтер'єру представлений абсолютно новий колір - «сіра магма» / чорний для серійного та «EXCLUSIVE» інтер’єрів.

У нового Mercedes-Benz GLC вражаючі позашляхові можливості, завдяки пакету для бездоріжжя. Пропонуються дві додаткові водійські програми - "Offroad", ідеально підійде для піску, гравію або снігу, і "Offroad +" - для місцевості з твердим і кам'янистим ґрунтом. Пневматична підвіска AIR BODY CONTROL додатково підніме автомобіль на 15 мм. У 4-циліндрових моделях, повнопривідний 4MATIC розподіляє зусилля між передньою і задньою віссю в співвідношенні від 45 до 55 відсотків.
Багатофункціональне рульове колесо з повністю оновленим дизайном пропонується в п'яти варіантах виконання. Крім того, прямо з рульового колеса завдяки сенсорним кнопкам Touch Control можливо управляти як активною системою підтримки безпечної дистанції DISTRONIC, так і всією інформаційно-розважальною системою. Це крок вперед до інформативності та зручності управління автомобілем.

Доступна в якості опції функція управління комфортом ENERGIZING об'єднує роботу різних систем в автомобілі з метою створення оптимальної по комфорту атмосфери. Тут враховуються такі параметри, як світлове та музичне оформлення, клімат-контроль, музика / відео, а також функція масажу, підігрів і вентиляція сидінь. При цьому, фітнес-тренер ENERGIZING COACH використовує дані, що надходять від автомобіля і з навколишнього середовища, щоб рекомендувати одну з програм, враховуючи конкретну ситуацію і індивідуальні переваги власника автомобіля.

Оновлені автомобілі GLC і GLC Coupé пропонують удосконалені допоміжні системи. Активна система підтримки дистанції DISTRONIC і активна система допомоги водієві в рульовому управлінні дозволяють автоматично регулювати швидкість в поворотах і при наближенні до перехресть. Загрозу зіткнення можна зменшити завдяки активній системі екстреного гальмування з функцією допомоги при повороті через зустрічну смугу, а також при проїзді перехресть. Крім того, можливості допоміжних систем розширилися за рахунок додавання функції формування коридору для проїзду екстрених служб і функції екстреного гальмування при наближенні до початку пробки. Ще однією новинкою стала система допомоги при маневруванні з причепом, що надає підтримку при маневруванні заднім ходом.

Версія виконання AMG Line вражаючим чином підкреслює динамічний вигляд GLC - за допомогою хромованої решітки радіатора в «алмазному» стилі та спойлера переднього бампера в характерному для AMG дизайні, а також інтегрованим в задній бампер патрубків глушників з насадками нерівномірної форми. Дана лінія виконання поруч зі спортивними сидіннями, що відрізняються більш високими боковинами, комплектується також оптимальною комбінацією шин різним розмірів для дисків діаметром від 19 до 20 дюймів.

Новий Mercedes-Benz GLC доступний для замовлення в Україні від 1 296 930 грн * Перші автомобілі очікуються вже в серпні 2019 року.

Вказана рекомендована роздрібна ціна на автомобіль Mercedes-Benz GLC 200d станом на 10.06.2019 року з урахуванням ПДВ.
Детальніше: https://www.mercedes-benz.ua/cars/prices/all_price.html